avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare. Daca detin o un SRL cu cod caen 4921 pot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare. Daca detin o un SRL cu cod caen 4921 pot presta servicii ...

Salutare.
Daca detin o un SRL cu cod caen 4941 pot presta servicii către o companie din Uniunea Europeană ? Prestări servicii transport marfă internațional fără autovehicul .
De asemenea doresc să știu dacă se pot angaja pe cineva pe SRL -ul meu să presteze servicii de șofer către compania în UE .

Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
ATransport, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:07, 5 Februarie 2025
Da, puteti presta servicii catre o companie din UE.

SRL-rile pot avea angajati.
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

Cornel Vasile a scris:

Da, puteti presta servicii catre o companie din UE.

SRL-rile pot avea angajati.

Pot angaja pe societatea mea șoferi care să lucreze pe un camion cu nr de olanda ?
camionul este proprietatea dvs?

Cornel Vasile a scris:

camionul este proprietatea dvs?

Nu este
In opinia mea, pot face asta ...insa trebuie mare atentie la acordul de detasare intre societati.

Alte discuții în legătură

Societate agent de munca temporar si contracte prestari servicii pytyck pytyck Buna ziua! Societatea A (CAEN agent de munca temporara) pune la dispozitie soferi firmei B (CAEN transport intern si international) in baza contractului ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate de curierat Mario B Mario B Bună-ziua! Dețin PFA cu activitate principala caen 4941 transport rutier de marfă, și mi s-a propus o colaborare ca subcontractor cu o firma de curierat. ... (vezi toată discuția)
Plasare personal pe baze temporare in ue. buna ziua, va rog o lamurire pentru urmatoarea speta: firma noua ... Anuszka01 Anuszka01 Buna ziua, Va rog o lamurire pentru urmatoarea speta: firma noua - CAEN -7820. Intentia este sa desfasoare exact activitatea descrisa in CAEN: activitati de ... (vezi toată discuția)