avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare. Daca detin o un SRL cu cod caen 4921 pot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare. Daca detin o un SRL cu cod caen 4921 pot presta servicii ...

Salutare.
Daca detin o un SRL cu cod caen 4941 pot presta servicii către o companie din Uniunea Europeană ? Prestări servicii transport marfă internațional fără autovehicul .
De asemenea doresc să știu dacă se pot angaja pe cineva pe SRL -ul meu să presteze servicii de șofer către compania în UE .

Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
ATransport, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:07, 5 Februarie 2025

Cornel Vasile a scris:

In opinia mea, pot face asta ...insa trebuie mare atentie la acordul de detasare intre societati.

Credeți ca este nevoie de un cod 7820 suplimentar ?
E cam costisitor de autorizat
Nu este nevoie .. dvs doar detasati acei salariati care vor lucra ca si soferi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate agent de munca temporar si contracte prestari servicii pytyck pytyck Buna ziua! Societatea A (CAEN agent de munca temporara) pune la dispozitie soferi firmei B (CAEN transport intern si international) in baza contractului ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate de curierat Mario B Mario B Bună-ziua! Dețin PFA cu activitate principala caen 4941 transport rutier de marfă, și mi s-a propus o colaborare ca subcontractor cu o firma de curierat. ... (vezi toată discuția)
Plasare personal pe baze temporare in ue. buna ziua, va rog o lamurire pentru urmatoarea speta: firma noua ... Anuszka01 Anuszka01 Buna ziua, Va rog o lamurire pentru urmatoarea speta: firma noua - CAEN -7820. Intentia este sa desfasoare exact activitatea descrisa in CAEN: activitati de ... (vezi toată discuția)