avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Mutare întrebare
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Mutare întrebare

Bună ziua. Mă poate ajuta un moderator să îmi mute întrebarea în forumul corect? Când am dat să selectez eu forumul toate opțiunile erau albe și s-a pus automat în forumul greșit.

Este vorba de această întrebare: www.avocatnet.ro/forum/discu...

Mulțumesc.

Edit: la fel se întâmplă și acum. Această întrebare a ajuns la sugestii și reclamații deși doream la Ajutor privind utilizarea facilităților avocatnet.ro. Este activă doar o subcategorie din fiecare categorie. Poate fac eu ceva greșit.
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
geogeo123, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre regulile forumului Segarcea Segarcea Constat ca una din reguli este ca mentionarea numelor persoanelor fizice in mesajele din Forum este interzisa. Ce se intampla daca aceasta regula este ... (vezi toată discuția)
Sugestie pentru moderatorii forumului danypop69 danypop69 Frumos ar fi sa dati posibilitatea de editare a postarilor personale. Macar 5 minute dupa publicare. Un argument pro, este faptul ca putem observa o greseala ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)