avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva de la Romtelecom
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva de la Romtelecom

Am o intrebare , stiti arhiva dela Romtelecom imi trebue pentru o adeverinta de munca avand nevoie pentru pensie.. multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
Telefoane.11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 5 Februarie 2025
Ati primit un raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nu mai deschideti acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua caut o adresa de la arhiva romtelecom bucuresti, va ... Telefoane.11 Telefoane.11 Buna ziua caut o adresa dela arhiva Romtelecom Bucuresti, va rog sa ma ajutati. Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua,asi dori sa știu dacă am intrat in pensie de invaliditate ... Cristea Daniel Cristea Daniel Buna ziua,asi dori sa știu dacă am intrat in pensie de invaliditate gradul 3, dar nu din campul muncii ,se ia în calcul la limita de virsta,avind 18 ani in ... (vezi toată discuția)
Lipsa carnet de muncă! am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet de muncă, itm mi a eliberat adeverință cu vechimea în muncă și casa de pensii stagiu de ... (vezi toată discuția)