avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, numele meu este Rad Cosmin și am făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, numele meu este Rad Cosmin și am făcut un contract ...

Bună seara, numele meu este Rad Cosmin și am făcut un contract de asistenta juridica cu un avocat in anul 2021 ,obiectivul contractului îl reprezintă: redactare și susținere și reprezentare acțiune în uzucapiune pentru un imobil. In anul 2022 a venit un topometrist și a făcut măsurătorile după care mi-a transmis că o să dureze . Nu am nici un răspuns după 3 ani .Rugămintea mea este :ce se putea rezolva în acești 3 ani ,sau ce am de făcut în continuare ? Mulțumesc anticipat pentru răspuns și eventualele îndrumări. Onorariul a fost plătit .

Alte discuții în legătură

Contractul intre avocat si client andrei_70 andrei_70 Este valabil contractul pe care l-am incheiat cu avocatul, daca exemplarul pe care-l am eu nu este semnat si stampilat de avocat si nici nu este inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Consultanta juridica ndb ndb Un cald salut tuturor, Va rog sa ma dumiriti in urmatoarea situatie: - RADET-ul a intentat proces asociatiei noastre pentru ca le-au fost furate ... (vezi toată discuția)
Executare silita onorariu avocat ALIN37 ALIN37 In data de 23 martie 2013 am angajat un avocat sa ma reprezinte intr-un proces.La primul termen din 9 aprilie 2013 mi-a spus sa aman procesul pentru angajare ... (vezi toată discuția)