avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soțul meu a primit 2 Ani cu Executare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soțul meu a primit 2 Ani cu Executare ...

Buna Ziua Am pe soțul meu in care a primit 2 Ani cu Executare A executat 9 luni până în momentul de față Lucrează poate formula o cerere de eliberare condiționată Având și 2 copii minori Va Mulțumim pentru răspunsuri

Alte discuții în legătură

Inchis conducere fara permis buturuga703 buturuga703 Sotul meu este inchis la 2 ani si 2luni pentru conducere fara permis. A executat pana acum 6 luni ( zi la zi) plus ca are castig 6 zile la fiecare luna ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua dumneavoastra ma intrebati cat are sotul meu de cand este arestat .are 7 luni pana acum .dar sotul meu nu este condamnat pentru 5 ani cum ati ... (vezi toată discuția)
Eliberare provizorie, cerere din penitenciar, posibila? Unknown25 Unknown25 Buna ziua! Daca sotul meu a a primit 3 ani si 7 luni pentru conducerea unui vehicul fara permis(el avand alte dosare cu pedeapsa sub supraveghere) dar in total ... (vezi toată discuția)