avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studentii care primesc norma de hrana de la institutia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studentii care primesc norma de hrana de la institutia de invatamant, ...

Studentii care primesc norma de hrana de la institutia de invatamant, pot cumula norma de hrana cu tichetele de masa acordate de angajator ?

Alte discuții în legătură

Funcție de baza? legal sau nu? jordyz0r jordyz0r Buna seara! Am o mare nelămurire in legatura cu declaratul funcției de baza. Pana la 1 ianuarie 2018 am avut cim in privat cu norma de 8h/zi. De la 1 ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa de la doua locuri de munca Secole Secole Buna ziua, As dori sa stiu, in cazul in care lucrez in 2 locuri, cu regimuri diferite, daca se primesc bonuri de masa din ambele locuri. Momentan mi sa spus ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa Eugen.stoica Eugen.stoica Buna ziua, in legatura cu valoarea tichetelor de masa, care de la 1 Ianuarie 2018 pentru bugetari, sunt introduse in salariu, care este suportul legal de ... (vezi toată discuția)