Am nevoie de suport si lamuriri in ce priveste anumite subiecte legate de cadrele de invatamant din sistemul romanesc.
Considerati ca e normal din partea mea sa depun o sesizare luand in calcul ca doamnele educatoare din cadrul unei gradinite de stat refuza sa comunice, considera cerintele mele de a comunica zilnic citez: "mofturi", vin cu raspunsuri de genul citez: "Aceasta desprindere a copilului vine de acasa dar din cate observ nu a avut cine sa ii arate" (in discutia ca un copil de 3 ani trebuie sa se stearga 100% singur la fund) plus alte evenimente asemanatoare.
Sunt indreptatit sa ma adresez conducerii unitatii sau chiar mai sus daca e cazul?
Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri.
În cazul în care considerați că aveți motive întemeiate este dreptul dumneavoastră să depuneți sesizare/reclamație scrisă pe care o veți transmite pe email, sau la sediu (în două exemplare, din care unul pentru dvs).
Orice gradiniță are un regulament intern pe site/la sediu afișat. Ar fi indicat să-l citiți, puteți să includeți în sesizare prevederile din acesta care nu sunt respectate la nivelul unității și pe care doamnele educatoare le consideră "mofturi"
Orice unitate are obligația să vă transmită un răspuns în termenul legal.