avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am nevoie de suport si lamuriri in ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am nevoie de suport si lamuriri in ce priveste anumite ...

Buna ziua,

Am nevoie de suport si lamuriri in ce priveste anumite subiecte legate de cadrele de invatamant din sistemul romanesc.
Considerati ca e normal din partea mea sa depun o sesizare luand in calcul ca doamnele educatoare din cadrul unei gradinite de stat refuza sa comunice, considera cerintele mele de a comunica zilnic citez: "mofturi", vin cu raspunsuri de genul citez: "Aceasta desprindere a copilului vine de acasa dar din cate observ nu a avut cine sa ii arate" (in discutia ca un copil de 3 ani trebuie sa se stearga 100% singur la fund) plus alte evenimente asemanatoare.
Sunt indreptatit sa ma adresez conducerii unitatii sau chiar mai sus daca e cazul?
Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Preda E. Diana , utilizator 11:11, 6 Februarie 2025
Bună ziua,

În cazul în care considerați că aveți motive întemeiate este dreptul dumneavoastră să depuneți sesizare/reclamație scrisă pe care o veți transmite pe email, sau la sediu (în două exemplare, din care unul pentru dvs).
Orice gradiniță are un regulament intern pe site/la sediu afișat. Ar fi indicat să-l citiți, puteți să includeți în sesizare prevederile din acesta care nu sunt respectate la nivelul unității și pe care doamnele educatoare le consideră "mofturi"
Orice unitate are obligația să vă transmită un răspuns în termenul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de comportament in cadrul gradinitei teodora g teodora g buna ziua. copilul meu este in grupa mijlocie la o gradinita cu program prelungit. acolo este si un baietel cu un comportament deviant, in sensul ca bate copii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am si eu o problema care deja sa facut una mare . ... Doina12378Pislaru Doina12378Pislaru Buna ziua . Am si eu o problema care deja sa facut una mare . Copilul meu de 2 ani frecventează gradinita cresa pe jumatate de zi, una din educatoare se ... (vezi toată discuția)
Schimbare grădiniță minor fără acordul tatălui CostinIancu CostinIancu Buna ziua, In cazul de autoritate parinteasca comuna cu domiciliul minorei (5 ani) la mama, aceasta din urma poate schimba gradinita copilului fara acordul ... (vezi toată discuția)