avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Clarificări întocmire PV contravenție
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Clarificări întocmire PV contravenție

Am nevoie de un raspuns pertinent luat poate din practica cu privire la intocmirea unui proces verbal de constatare a contraventiei : Daca spre exemplu in continutul unui proces verbal sunt 2 spete diferite pentru care se precizeaza in partea vorbita ca se incalca spre ex.art.9 din legea[...], apoi se descrie cea de-a doua speta si la fel in partea vorbita se scrie ca se incalca tot art.9 din legea[...],, la alta pagina a PV care cuprinde o rubrica unde se trec sanctiunile contraventionale aplicate , articolul incalcat si valoarea amenzii aplicate, este necesar sa se repete art. 9 de 2 ori? avand in vedere ca in partea vorbita s-a mentionat in dreptul fiecarei spete ce se incalca, respectiv acelasi articol din aceeasi lege.

Alte discuții în legătură

Proces verbal de amenda incheiat in lipsa carmen ala carmen ala Ce putem face in situatia in care o institutie de control sustine ca a incheiat un proces verbal de amenda in lipsa, in conditiile in care nu ne-a fost adus ... (vezi toată discuția)
Amenzi psi sanducatanas sanducatanas Am avut un control de la i.s.u. care a constatat ca in barul care-l am incarcatura stingatorului avea termenul depasit si un bec electric nu a avut capac.Va ... (vezi toată discuția)
P-v contraventie rila13 rila13 O masina apartinand societatii noastre, a fost oprita in trafic, a fost verificata si rasverificata, soferul nu a fost \"cooperant\" si, drept urmare, s-a ... (vezi toată discuția)