avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, urmeaza sa achizitionam un apartament prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, urmeaza sa achizitionam un apartament prin credit ...

Buna seara, urmeaza sa achizitionam un apartament prin credit ipotecar, numai ca actualul proprietar ma roaga sa il mai las o luna doua in apartament pana isi ia o garsoniera sa se mute! Acum vazand atatea cazuri ale unor oameni care nu mai putea sa evacueze pe fostul proprietar, ca sa nu intampin probleme, legal ce pot face inainte de achizitie , ce clauze pot trece ca nu cumva sa nu fie de buna credinta si sa ma rog de dansul sa elibereze apartamentul si acesta sa nu vrea ? Ce masuri legale pot lua , la ce sa fiu atent si ce pot face in aceasta privinta pentru a nu avea neplaceri ? Cu respect, Va multumesc frumos pentru raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Evacuare fost proprietar ceraselab ceraselab Buna. Am o problema si sper sa ma puteti ajuta. Situatia este urmatoarea: Am cumparat un apartament si am trecut in contract termenul de eliberare al ... (vezi toată discuția)
Evacuare foşti proprietari de rea-credinta din apartament cumparat Vio1975 Vio1975 Bună ziua! Pe scurt, problema mea (complicată) ar putea deveni foarte curând următoarea: - Pe data de 11.09.2015 am încheiat un contract notarial legal ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat - fostul proprietar are intentii de distrugere pana la eliberare ionutdorin_popa ionutdorin_popa Buna seara, De cateva zile sunt proprietarul unui apartament in capitala, (mentionez ca la cererea insistenta a fostului propritar am semnat un contract la ... (vezi toată discuția)