avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna, mi a spus mama mea ca cei de la anaf i au facut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna, mi a spus mama mea ca cei de la anaf i au facut poprire ...

Buna, mi a spus mama mea ca cei de la anaf i au facut poprire si ca numai primeste nimic de la serviciu,parintii mei sunt divorțați,din cate stiu ca, din momentul în care iti face poprire ca ti opreste un anumit procent din salariu. Ea cand mi a spus asta,s a exprimat de parca n ar mai primii nimic ,sau daca ar primii,ar primii o suma destul de micuta… As dorii păreri daca se poate,nu cunosc prea multe informații pe tema asta

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar lavinia82 lavinia82 Buna ziua, Am nevoie sa-mi fac un card de salariu la o banca comerciala cu care am interactionat acum cativa ani (adica in 2011). Reprezentantul bancii ... (vezi toată discuția)
Datorii in urma unui deces Monica0505 Monica0505 Buna ziua , As dori sa ma ajutati cu ceva informatii. In urma cu un an de zile tatal meu a decedat. Inainte cu cateva luni de la deces a scos o suma de bani ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ovidiu59 ovidiu59 Nu stiu daca am reusit sa incadrez situatia pe care vreau sa o expun in subforumul corect..dar sper ca un moderator sa o faca.Multumesc, O persoana pe care o ... (vezi toată discuția)