avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva ITAC TRANCOM București - Autobaza 1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva ITAC TRANCOM București - Autobaza 1

Bună ziua, unde pot găsi arhiva ITAC TRANCOM București - Autobaza 1 ?
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
George.Serban, utilizator
Cel mai recent răspuns: George.Serban , utilizator 11:07, 6 Februarie 2025
Intrebati la
SC TRANSPORTURI AUTO GIULESTI SA - Calea Giulesti 177 Sectorul 6 .. infiintata prin reorganizarea I.T.A.C. TRANSCOM BUCURESTI
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot găsi arhiva ita bucurești - autobaza 6 colentina George.Serban George.Serban Bună ziua, unde pot găsi arhiva ITA București - Autobaza 6 Colentina ? (vezi toată discuția)
Arhiva autobaza 4 bucuresti Jepeto Jepeto Buna seara, Puteti sa\'mi spuneti va rog cine detine arhiva de la fosta autobaza 4 bucuresti? (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori sa stiu cum pot gasi arhiva ita bucuresti autobaza ... claudia1960 claudia1960 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A. Multumesc. (vezi toată discuția)