avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt divorțat, avem un copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt divorțat, avem un copil ...

Bună ziua avea o întrebare sunt divorțat avem un copiil copilul ieste sub îngrijea mea dar copilul din hotărărea lui sa mutat la familia lui tata tata nu are declarația notar și întrebarea ieste are dreptul să semnează actele la școală

Alte discuții în legătură

Bună aviam o întrebare sunt divorțat de tata copil a fost ... Diós Ildikó Diós Ildikó Bună aviam o întrebare sunt divorțat de tata copil a fost sub îngrijirea mea dar acuma ieste la familia lui tata și tot sub îngrijirea mea întrbarea ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii dulse dulse buna! am o intrebare: Am o fetita pe care la nastere am trecut.o pe numele meu deoarece tatal ei nu a recunoscut.o .Acum ne.am casatorit si vrea sa o treaca pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor la tata dupa divort Pushtius1 Pushtius1 Buna ziua, sunt divortat de 1 an de zile, la momentul divortului am facut intelegere la tribunal in care platesc pensie alimentara copilului iar acesta ... (vezi toată discuția)