avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună aviam o întrebare sunt divorțat de tata copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună aviam o întrebare sunt divorțat de tata copil a fost ...

Bună aviam o întrebare sunt divorțat de tata copil a fost sub îngrijirea mea dar acuma ieste la familia lui tata și tot sub îngrijirea mea întrbarea ieste are tata dreptu să semnează la școală fără declarații de notar

Alte discuții în legătură

Sunt divorțat, avem un copil ... Diós Ildikó Diós Ildikó Bună ziua avea o întrebare sunt divorțat avem un copiil copilul ieste sub îngrijea mea dar copilul din hotărărea lui sa mutat la familia lui tata tata nu ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla dupa expirarea acordului de iesire din tara cu minorul Smariusss Smariusss Buna ziua am rugamintea de a ma ajuta cu anumite sfaturi cu privire la scoaterea fiului meu din tara,precisez ca am un acord de la mama copilului pentru a iesi ... (vezi toată discuția)
Elev cu ces dragos_mihai0256 dragos_mihai0256 Buna ziua! Elevii cu CES pot fii lasati repetenti/corigenti? As dorii si legea in care e specificat acest lucru.... o zi buna! (vezi toată discuția)