avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indiviziune teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indiviziune teren

Indiviziune teren ......va rog să îmi spuneți cum as putea sa scot terenul din indiviziune cel mai ușor, având în vedere faptul că terenul este foarte mare ( un câmp la sat , care, fiind Intr o asociație, s-a împărțit în mai multe locuri de casă, in 2005 . Am fost la un topograf, și a spus că trebuie sa vina toți cei 53 deținători de teren sa semneze, ceea ce ar fi .....foarte complicat să-i aduc la notar . Însă , alții care au intabulat nu au trecut prin aceasta etapă, cu semnăturile....îmi este neclar . ) va rog mult o îndrumare. Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Proprietate pe parti la un loc de casa mariustz mariustz Buna ziua, Daca eu si inca o persoana, dorim sa cumparam un loc de casa, se poate face la notar ca eu sa detin partea din teren unde se construieste casa, ... (vezi toată discuția)
Succesiune ne dezbatuta-drepturi demolare imobil miky68 miky68 mama decedata sotul ramas-tata vitreg-are dreptul sa aduca modificarii masei succesorale ,adica sa darime o constructie desi inca nu s-a dezbatut succesiunea? (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate tatianachiric tatianachiric Doresc sa va pun o intrebare referitor la TITLU DE PROPRIETATE PAMANT.Mama mea impreuna cu fratele ei au mostenit o casa si pamant extra. si ... (vezi toată discuția)