avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Imi puteti spune daca pot deduce acest TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Imi puteti spune daca pot deduce acest TVA?

Buna ziua,
Va rog daca ma puteti ajuta?
Firma noastra primeste pt punctele de lucru inchiriate facturi de chirie cu TVA. Imi puteti spune daca pt a deduce acest TVA trebuie sa avem dovada ca firmele care ne factureaza au depus notificarea la Anaf pt facturarea chiriei cu TVA ?
Sau e treaba lor?
Va multumesc mult,
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Chirie facturata fara tva cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am o societate comerciala neplatitoare de TVA si am inchiriat un spatiu comercial de la o alta societate comerciala platitoare de TVA.In urma ... (vezi toată discuția)
Valoarea unui contract de chirie este purtatoae de tva? valygl valygl buna ziua!am inchiriat de recent un spatiu de la o persoana juridica cu valoarea de 1000 ron pe contract si dupa doua luni sa ma anunte ca imi adauga tva de la ... (vezi toată discuția)
Facturare tva anterior notificarii. s-a procedat corect? cris2279 cris2279 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: firma X factureaza la firma Y in septembrie 2007 TVA, dar pe notificarea privind optiunea de taxare ... (vezi toată discuția)