avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Străbunicul a fost sg major ,erou mort ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Străbunicul a fost sg major ,erou mort în al doilea ...

Bună ziua! Străbunicul a fost sg major ,erou mort în al doilea război mondial,cred că în Crimea a decedat și are străzi cu numele lui,nu știu dacă mai este și un adăpost de noapte...Noi urmașii,ce drepturi avem?! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:46, 7 Februarie 2025
Drepturi de urmasi au , conform legislatiei in vigoare , sotia supravietuitoare si copiii decedatului , nicidecum nepotii si - cu atat mai putin - stranepotii acestuia .
Mda...legile minunate! Mulțumesc!

CHKa a scris:

Drepturi de urmasi au , conform legislatiei in vigoare , sotia supravietuitoare si copiii decedatului , nicidecum nepotii si - cu atat mai putin - stranepotii acestuia .

Cu tot respectul - cam pana la a cata generatie considerati ca Statul ar trebui sa tot plateasca , pentru ca sa nu considerati legile “ minunate “ ??? Mai-toti - in orice caz , foarte multi - suntem urmasi de veterani de razboi ( e adevarat , nu toti cazuti in razboi ) .
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, strabunicul meu, in prezent decedat a participat la ... diana1989 diana1989 Buna ziua, Strabunicul meu, in prezent decedat a participat la cele doua razboaie mondiale. A supravietuit miraculos si a murit la o varsta venerabila. In ... (vezi toată discuția)
Lege privind drepturile prizonierilor din primul razboi mondial nicoleta1 nicoleta1 Strabunicul meu a participat la primul razboi mondial in jurul anilor 1914. A fost prizonier de razboi in Rusia in muntii Caucaz timp de 7 ani. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Sot decedat- cine vine la mostenire? Gasile Gasile Buna seara, scurt si la obiect! Familie compusa din 11 membrii, sot sotie si 9 copii, tatal moare, cine trebuie sa se prezinte la succesiune? (vezi toată discuția)