avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radierea persoane din locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radierea persoane din locuinta

Radierea unei persoane cu domiciliu in imobilul in care eu sunt proprietar, dar persoana a fost luata in spatiu de vechiul proprietar cu 2 ani inainte sa vanda imobilul.

Am fost la evidenta populatiei ca sa iau in spatiu o persoana si am aflat cu stupoare ca la adresa mea locuiesc 9 persoane!!!! in conditiile in care familia mea are 3 membri. am cumparat apartamentul in 2003 si fostul proprietar a luat in spatiu in 2001 , 5 membrii ai familiei sale extinse. Acum 2 sau 3 dintre ei au buletin cu valabilitate nelimitata si domiciliul la mine in apartament. Ceilalti , ca nu am inteles bine de la doamna de la ghiseu-cica erau cu galben acolo la ea- ar fi avut flotant doar. Cum pot sa i scot din locuinta in acte-adica la evidenta populatiei, pentru ca nu i am vazut in viata mea si nici nu am dat consimtamant ca ii iau in spatiu? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
Misogina, utilizator

Alte discuții în legătură

Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)
Drepturile de uzufruct carmen bodeanu carmen bodeanu Buná ziua! In calitate de uzufructuar viager al unui apartament vándut fiului meu am dreptul sa iau in spatiu o terta persoana?Contractul de comodat intre ... (vezi toată discuția)
Flotant posibil in timpul succesiunii? Ioana B1980 Ioana B1980 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)