avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua. Am avut contract Telekom ptr internet și ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua. Am avut contract Telekom ptr internet și televiziune. ...

Bună ziua.
Am avut contract l Telekom ptr internet și televiziune.
Într-o zi acum, vreo 2ani ma suna de la Orange sa îmi spună ca au preluat internetul și televizoare de la Telekom și trebuie sa trec la ei sa le plătesc lor!
Asa am făcut.
Acum Telekom a cedat datorita nea plus restantele la ACOD.
Era o factura dev200si ceva de lei!
Acum ei spun ca e de4oosi ceva de lei!.De ce au mărit.o??E legal?
Eu am proprire pe salariu de o banca de600 de leii lunar.Am salariu minim pe economie.Trebuie sa le dau peste100de milioane.
Trăiesc cu1500pe luna!!
La ACOD am dat deja doar200de lei.
Lunar le pun in cont 100de lei cand am..
Am șansă de câștig dacă ma judec cu ei?
Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Datorie dscumpitza dscumpitza Buna! Vechea poveste. Am facut abonament in ianuarie 2007 la orange, iar in 2011, decembrie, am platit ultima factura, desi aveam contract pe inca aproximativ ... (vezi toată discuția)
Abonamentul orange elisacatia elisacatia Bună ziua! Mă aflu aici din cauza unor neplăceri facturale, abonamentul meu este 44 de lei pe luna, cu cel de TV și internet se ajunge la 145 de lei. În ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii naravasi creditexpress IarmasunaCreditExpress IarmasunaCreditExpress Sunt in situatia in care ma suna abuziv o firma de colectare numita CreditExpress care imi explica ca fostul Telekom a vandut catre Orange Romania, care la ... (vezi toată discuția)