avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Sunt în ccc de 1an și 4luni Când mi-am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Sunt în ccc de 1an și 4luni Când mi-am depus dosarul ...

Buna ziua
Sunt în ccc de 1an și 4luni
Când mi-am depus dosarul pentru indemnizație, de la ajpis mi s-a spus ca veniturile din străinătate nu se iau în considerare....ca sa aflu acum ca de fapt se calculează....se mai poate face ceva sa mi se recalculeze indemnizația?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 7 Februarie 2025
În situația veniturilor din salarii și asimilate acestora, recalcularea cuantumului indemnizației lunare pentru creșterea copilului se realizează în condițiile art. 3 alin. (7) din ordonanța de urgență nr. 111/2010, precum și în situațiile prevăzute la art. 16 alin. (4) din ordonanța de urgență.

Recalcularea se face, după caz, la solicitarea persoanei îndreptățite, respectiv din oficiu, aplicându-se corespunzător prevederile art. 3 alin. (9) și (10) din ordonanța de urgență, precum și prevederile art. 18 alin. (5) din ordonanța de urgență.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie privind suspendarea platii pentru indemnizatie crestere copil irina_ivan irina_ivan Buna ziua! Am o fetita cu care am ales sa stau acasa doi ani, chiar daca am primit foarte putini bani pt asta (o treime din salariul pe care il aveam cand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil silviub1234 silviub1234 In prezent ma aflu in concediu crestere copil pentru 2 ani si primesc indemnizatie crestere copil de 750 ron. Am citit ca am dreptul sa inregistrez venituri de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Daniel_Caciula Daniel_Caciula Buna ziua, eu si sotia mea lucram in aceeasi companie si incepand din luna august si pana acum sotia a fost in concediu de crestere copil. Acum din cauza unor ... (vezi toată discuția)