avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ca asistent medical intr un centru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ca asistent medical intr un centru rezidential am ...

Buna ziua! Ca asistent medical intr un centru rezidential am voie,la cererea sefului de centru,sa fac poze unui beneficiar in zonele intime,fata,spate,dupa ce l am toaletat si uns cu crema pt a i arata acestuia,sef centru,ce am facut si cum arata....daca are escare sau nu.

Alte discuții în legătură

Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. ... natasav natasav Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. Am facut cerere la DGASPS pentru institutionalizare de aproximativ 1 an cu toate actele ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine prin sentinta jud. suprainaltarea unui gard ? vecin abuziv care imi filmeaza si fotografiaza in curte? trazco trazco Acum 15 ani vandut apartamentul din centrul orasului, si mi-am luat un teren la sat unde mi-am incropit o gospodarie si un mic atelier de tamplarie. Din start ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o prietena care nu a putut ajunge la servici din ... Georgeta1@ Georgeta1@ Buna ziua ! Am o prietena care nu a putut ajunge la servici din cauza ca sa deranjat la stomac ,și-a sunt seful si ia spus problema iar seful ia spus ca ... (vezi toată discuția)