avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Am o prietena care nu a putut ajunge la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Am o prietena care nu a putut ajunge la servici din ...

Buna ziua ! Am o prietena care nu a putut ajunge la servici din cauza ca sa deranjat la stomac ,și-a sunt seful si ia spus problema iar seful ia spus ca daca nu vine o pune absent nemotivat (medicul de familie e plecat in concediu iar asistenta nu-i poate să-i elibereze o scutire) spunându ca sa cheme si ea ambulanța ! nu e de chemat ambulanta ca merg la toaleta .... Un sfat va rog ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 20 August 2022
Sa mearga la doctor.
Sa-si faca cerere de CO sau de CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se va proceda ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru un coleg de facultate care lucreaza la o institutie publica. Colegul meu a depus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Amenințarea cu scăderea notei la purtare. e mai important prestigiul liceului decât viața unui elev? ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)
Demisie fara respectarea preavizului 6aprilie 6aprilie Am urmatoarea situatie: Am trimis demisia mea ieri dupa ora 17 celor de la resurse umane fara a preciza ultima mea zi de munca, respectarea sau nu a ... (vezi toată discuția)