avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Doresc sa stiu cum o sa fie incadrat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Doresc sa stiu cum o sa fie incadrat in regim de ...

Buna ziua ! Doresc sa stiu cum o sa fie incadrat in regim de plata cu ora un profesor pentru invaramant primar avand in vedere noile reglementari. Specific ,ca la invatamant primar , profesorii sunt incadrati pe post .
Cel mai recent răspuns: EUDU , utilizator 08:16, 8 Februarie 2025
Va referiti la Ordinul ministrului educației nr. 6876/2023?
www.avocatnet.ro/articol_661...
Da . Noile reglementari prevad incadrarea in regim de plata cu ora cu pana la o jumatate de norma didactica de predare . Cum se face acest lucru la invatatori unde este incadrarea pe post ( fiecare post este normat cu un numar de ore conform planului cadru )?

Cornel Vasile a scris:

Va referiti la Ordinul ministrului educației nr. 6876/2023?
www.avocatnet.ro/articol_661...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)
Cim pentru profesori marianaconstantin marianaconstantin Cum se interpreteaza si cate ore pe saptamana se trec in CIM pentru profesori? Cele doua legi pentru educatie LEGEA nr.1_05.01.2011_Legea educatiei. si LEGEA ... (vezi toată discuția)