avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Vin si eu cu o intrebare in ceea ce consta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Vin si eu cu o intrebare in ceea ce consta statul belgian,in ...

Buna ziua
Vin si eu cu o intrebare in ceea ce consta statul belgian,in anul 2003 am avut o incaierare prin care am bagat cateva persoane in spital,la timpul respectiv mi sa acordat dreptate de catre politie deoarece ei au venit peste mine,dar in anul 2006 am renuntat definitiv la belgia si am plecat in romania fara sa fiu instintat de existenta unui dosar,in anul 2012 am revenit iar in belgia si in septembrie 2023 am optat pentru cetatenia belgia prin care mi sa refuzat dosarul din cauza la dosarului din 2003 cu vatamare corporala,Am fost la tribunal si am gasit in arhiva dosarul prin care am fost condamnat la 6 luni cu executare si 1000 de euro amenda pentru spitalizarea persoanelor timp de 3 luni.Nu am stiut nimic pana in momentul cand am depus actele de cetatenie nici macar cand am revenit in belgia in 2012.
Vreau sa va intreb daca se prescrie aceste condamnari ca sa pot face o reabilitatre .

Va multumesc anticipat pentru raspuns .

Alte discuții în legătură

Bună. am o cunoștință care în anul 2012 a fost atestat pentru ... Goguletu Goguletu Bună. Am o cunoștință care în anul 2012 a fost atestat pentru vătămare corporală și tâlhărie. Persoana vătămată și a retras plângerea, el ... (vezi toată discuția)
Instigare sau complicitate poate! just. just. Salut ..numele meu este ionut 17 ani...venind acum o saptamana de la un gratar cu inca 3 baieti ...mam certat cu un baiat ...Am vorbit cu acest X dupa care ... (vezi toată discuția)
Incaierarea - pedepsirea inclusiv a celui vatamat grav? poena poena As dori sa aflu daca in cazul unei incaierari atunci cand se produce o vatamare grava a integritatii unuia dintre participanti si nu se poate stabilii cine a ... (vezi toată discuția)