avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire intre frați...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire intre frați...

Casa și mostenirea de la bunică a fost împărțită in modvegal intre cei trei frați...un frate a decedat si are o fiică...ceilalți 2 sunt in viață...fiică celui decedat vrea parte din moștenire..ceilalți 2 frați nu vror să se intereseze...eu că nepoată, pot lua cotele celor 2 frați în viață?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! În urma decesului unchiului meu necăsătorit si ... Ionela_20 Ionela_20 Buna ziua! În urma decesului unchiului meu necăsătorit si fara copii. Ambii părinți decedați și bunicii din partea ambelor părți. Decedatul având 2 ... (vezi toată discuția)
drept succesiune emiliasirbu emiliasirbu buna ziua am o mica problema. mentionez ca bunica vrea sa vanda casa i a rezolve treburile cat mai este in viata. va multumesc frumos (vezi toată discuția)
Cedare mostenire 44axa 44axa Buna ziua, Am o problema in legarura cu cedarea unei parti dintr-o mostenire. La vatra bunicilor paterni a ramas un frate de al tatalui meu care la randul ... (vezi toată discuția)