narcisa_salbatica 
	    	Utilizator

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator	    

44axa 
	    	Utilizator

44axa 
	    	Utilizator	    

ContSters141818 
	    	Utilizator

ContSters141818 
	    	Utilizator	    

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator	    

44axa 
	    	Utilizator

44axa 
	    	Utilizator	    

ancacatya	                   

buna ziua,mama mea este mostenitoarea unui apartament ramas de la parintii ei(bunicii mei),Nu s-au facut nici un act de trecere a apartamentului pe numele ... (vezi toată discuția)
	                    ancacatya	                   

buna ziua,mama mea este mostenitoarea unui apartament ramas de la parintii ei(bunicii mei),Nu s-au facut nici un act de trecere a apartamentului pe numele ... (vezi toată discuția)

Isthrt	                   

Buna ziua. As dori sa imi dați un raspuns, dacă se poate, la următoarea situație : tatăl meu a decedat de doua săptămîni si momentan dezbatem ... (vezi toată discuția)
	                    Isthrt	                   

Buna ziua. As dori sa imi dați un raspuns, dacă se poate, la următoarea situație : tatăl meu a decedat de doua săptămîni si momentan dezbatem ... (vezi toată discuția)

ionmoisil	                   

Parintii tatalui meu au avut 2 fii, tatal meu si unchiul meu.Primul a decedat bunicul inainte de 1989.Masa succesorala dupa bunicul meu s-a impartit in cotele ... (vezi toată discuția)
	                    ionmoisil	                   

Parintii tatalui meu au avut 2 fii, tatal meu si unchiul meu.Primul a decedat bunicul inainte de 1989.Masa succesorala dupa bunicul meu s-a impartit in cotele ... (vezi toată discuția)