avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am efectuat o depășire pe linie continua ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am efectuat o depășire pe linie continua care nu ...

Buna ziua ,am efectuat o depășire pe linie continua care nu este semnalizata și de semnul Depășire interzisa ,deși în procesul verbal sunt constate că nu am respecta linia continua și semnul.Este corect ...ca mi sa suspendat permisul pe 60 zile și amenda ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:18, 9 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adica cum, voiati sa fie și semn ca depășirea e interzisa? Nu se mai vedea marcajul pe jos ca e banda continua?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 30 zile sau 3 luni Stefany1980 Stefany1980 Buna ziua. În ziua de sâmbătă 27 feb. 2010, mă deplasam împreună cu 3 membri ai familiei, pe un D E (drum pe care mă deplasez destul de des şi pe ... (vezi toată discuția)
Accident cu pagube materiale, contestatie pv casians casians Buna ziua. Am fost implicat astazi intr-un accident doar cu pagube materiale. Intr-un sat din zona Bistritei, un sofer aflat in fata mea a decelerat la ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal depasire linie continua radu_cioclu radu_cioclu Buna ziua, In dimineata zilei de 29.03.2011 ma deplasam pe DN4 dinspre Oltenita spre Bucuresti, dupa iesirea din satul Negoesti aveam un camion in fata care ... (vezi toată discuția)