avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Locuiesc in Olanda, casatorit, si as vrea sa revin ...
Discuție deschisă în Executare silită

Locuiesc in Olanda, casatorit, si as vrea sa revin ...

salutare. locuiesc in olanda, casatorit, si as vrea sa revin in tara. am ceva datorii la stat lucrand ca self employed , si as vrea sa stiu daca ma poate executa silit in tara pt taxele alea, si ce se poate intampla daca nu am nimic pe numele meu, si daca sotia poate fi executata in numele meu (sau daca proprietatea detinuta e dobandita in timpul casatoriei dar pe numele sotiei). multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Speta executare silita datorii pynu pynu Buna ziua , Se da urmatoarea speta : Sotia este executata silit de catre fisc pentru datorii , ea nu detine pe numele ei nici o propiretate care poate fi ... (vezi toată discuția)
Pot fi executate astfel de bunuri? istodor istodor Buna seara. Daca am de recuperat un prejudiciu de la cineva care nu are niciun bun pe numele lui, dar are bunuri pe numele sotiei pot recupera ceva? Bunurile ... (vezi toată discuția)
Casatorie in anglia cu o lituaneanca iulian stroe iulian stroe romanii au drept de munca doar ca ,self employed,in uk.lituanienii nu au restrictii.daca ma nsor cu o lituaneanca,voi avea drept de munca legal?tinand cont de ... (vezi toată discuția)