avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... casatorie in anglia cu o lituaneanca
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

casatorie in anglia cu o lituaneanca

romanii au drept de munca doar ca ,self employed,in uk.lituanienii nu au restrictii.daca ma nsor cu o lituaneanca,voi avea drept de munca legal?tinand cont de faptul ca vom fii sot si sotie si vom beneficia de aceleasi drepturi.daca da,peste cat timp de la casatorie?

vreau sa fiu direct:ce acte avem nevoie[eu roman ea lituaneanca]pt a ne casatori in anglia,daca prin casatorie obtin drept de munca aici[lituanienii au acest drept]si daca se poate care sunt procedurile.multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 12:44, 9 Martie 2010
interesati-va la avocatii din anglia. noi din rom. nu stim ce acte cer institutiile din anglia.
Nici macar in SUA nu se intampla ce vedeti prin filmele americane. Nicaieri in Europa nu se obtine cetatenia celuilalt sot prin casatorie, asa ca veti avea in continuare drepturile care va revin ca cetatean roman si comunitar, adica inclusiv dreptul de sedere in statul in care domiciliaza sotul/sotia. In ce priveste dreptul la munca, trebuie sa va interesati direct la sursa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie musulman zaina zaina buna seara as vrea sa stiu daca dupa casatoria cu cetateanul irakian i se face pasaport sau in baza permisului de sedere putem iesii in europa fara probleme? ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean pakistanez alicesuson alicesuson Buna, am si eu o intrebare. Este adevart ca daca eu, cetatean roman, ma casatoresc in anglia, cu cu un cetatean pakistanez eu va avea dreptul la munca? eu nu ... (vezi toată discuția)
Casatorie uk al1nush2006 al1nush2006 prietenul meu locuieste in anglia si are acte self employed,daca facem cununia civila in uk pot depune ptr blue card?sau ce beneficii pot obtine in urma ... (vezi toată discuția)