avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... casatoria cu un cetatean pakistanez
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

casatoria cu un cetatean pakistanez

Buna, am si eu o intrebare. Este adevart ca daca eu, cetatean roman, ma casatoresc in anglia, cu cu un cetatean pakistanez eu va avea dreptul la munca? eu nu am permis de munca in anglia, cum este posibil ca prin casatorie el sa aiba dreptul la munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:41, 1 Ianuarie 2011
Dreptul de munca in Marea Britanie se poate transmite membrilor familiei, daca sotul/sotia celui care aplica pentru cardul galben obtine cardul albastru, dupa un an de zile de in regim de angajat, poate sa obtina cardul albastru pentru ceilalti
membri de famile, chiar si Self Employed.

Mai multe detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis european de munca asdre asdre Buna ziua Imi poate spune cineva de ce este nevoie pentru a obtine permis de munca european?M-ar interesa pentru Anglia in particular,ce este nevoie pentru a ... (vezi toată discuția)
Casatorie uk al1nush2006 al1nush2006 prietenul meu locuieste in anglia si are acte self employed,daca facem cununia civila in uk pot depune ptr blue card?sau ce beneficii pot obtine in urma ... (vezi toată discuția)
Casatorie in anglia cu o lituaneanca iulian stroe iulian stroe romanii au drept de munca doar ca ,self employed,in uk.lituanienii nu au restrictii.daca ma nsor cu o lituaneanca,voi avea drept de munca legal?tinand cont de ... (vezi toată discuția)