avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie uk
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie uk

prietenul meu locuieste in anglia si are acte self employed,daca facem cununia civila in uk pot depune ptr blue card?sau ce beneficii pot obtine in urma cununiei?va multumesc
Cel mai recent răspuns: al1nush2006 , utilizator 07:38, 2 Mai 2012
Daca el este cetatean român si are BC sau YC veti beneficia si dvs. de BC. Totusi, presupun ca nu are permis de munca, desfasurand activitate de self employed, care nu necesita permis de munca. Astfel nu veti beneficia de BC ci probabil doar de YC daca are vechime de peste 1 an in UK.

Restrictiile se mentin pana la 31 decembrie 2013, dupa care puteti lucra oriunde fara permis de munca
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
va multumesc frumos,de 5 ani are self employed

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis european de munca asdre asdre Buna ziua Imi poate spune cineva de ce este nevoie pentru a obtine permis de munca european?M-ar interesa pentru Anglia in particular,ce este nevoie pentru a ... (vezi toată discuția)
Intrebare bodo gabriella bodo gabriella O persoana care a lucrat in constructii in Marea Britanie si are protectia muncii facuta acolo si poate dovedi ca a lucrat acolo. Ce trebuie sa faca sa i sa ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean pakistanez alicesuson alicesuson Buna, am si eu o intrebare. Este adevart ca daca eu, cetatean roman, ma casatoresc in anglia, cu cu un cetatean pakistanez eu va avea dreptul la munca? eu nu ... (vezi toată discuția)