avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie musulman
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie musulman

buna seara as vrea sa stiu daca dupa casatoria cu cetateanul irakian i se face pasaport sau in baza permisului de sedere putem iesii in europa fara probleme? si pasaportul cum il obtine,avand cetatenie obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 02:25, 30 Septembrie 2014
Poate sa va insoteasca in orice stat din spatiul Schengen, avand permis de sedere.
Ca sa obtina pasaport romanesc trebuie sa devina cetatean.
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2014
AvTudor_com, utilizator
dar de exemplu in anglia sau norvegia se poate..eu stiu de noi romanii ca da...dar dupa casatoria cu el poate intra de exemplu in norvegia?
sa ne casatorim in ro si sa putem munci in norvegia sau anglia e posibil?sau treb sa respectam acele luni care sunt acordate de a iesii intr un an?
Anglia nu face parte din spatiul Schengen. Cel mai bine este sa va adresati consulatului Romaniei, din tara in care doriti sa calatoriti/munciti
am inteles.multumesc.dar dupa casatorie prin permisul de sedere putem iesi in alte tari sau el treb sa stea neaparat pe teritoriul rom

Alte discuții în legătură

Buna ziua , mă puteți ajuta cu niste informații va rog? nu ... LauraLuo95 LauraLuo95 Buna ziua , Mă puteți ajuta cu niste informații va rog? Nu știu exact unde ar trebui sa întreb.. soțul meu este cetățean chinez ,eu românca ,ne am ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie roman si americana Betsy Betsy Buna ziua, am nevoie de niste lamuriri, daca se poate. Am cetatenie dubla si romana si americana. Am stat in Elvetia trei luni cu pasaport american, dupa ... (vezi toată discuția)
Cetatean sarb, permis de sedere in romania DusanDule DusanDule Buna seara ! Sunt cetatean sarb si vreau sa obtin permis de sedere in Romania(sunt casatorit cu o cetateanca romanca ) am toate actele necesare pentru a ... (vezi toată discuția)