avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Am o problema cu vecina de la etajul 10. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Am o problema cu vecina de la etajul 10. Aceasta ...

Buna seara. Am o probelam cu vecina de la etajul 10. Aceasta are o terasa descoperita care imi provoaca inundatii in balconul meu acoperit. Blocul este construit pe 10 etaje, iar ultimul nivel, este construit pe tip mediteraneean, cu terasa descoperita. Infilitratiile provin din canalul de scurgere a apei de pe terasa respectiva. Desi am contactat proprietara prin whats app, aceasta nu a rezolvat problema, au venit in prima faza si au dat cu hidroizolatie peste gresie, nu au spart sa remedieze problema infiltratiilor. Intrucat aceasta situatie se petrece de mai bine de 2 ani, iar asociatia de proprietari nu ne ajuta in rezolvarea problemei, spunand ca nu este parte comuna, care sunt pasii legali ce trebuiesc indepliniti? Vecina sustine ca este treaba dezvoltatorului sa remedieze problema pt vicii ascunse, iar dezvoltatrul nu doreste sa intervina intrucat blocul a fost finalizat in anul 2018, iar garantia pt acoperis ar fi fost pana in anul 2021. Un model de notificare prin posta cu litera de lege care o obliga sa rezolva problema, pana sa ajungem in instanta, ati avea? In speranta unor indrumari precise, va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2025
Jhonny8574, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:48, 10 Februarie 2025
Va sfatuesc sa consultati un avocat. El stie ce are de facut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balconul neacoperit considerat acoperisul blocului? SorinPd SorinPd Bună ziua, Locuiesc într-un bloc de apartamente la ultimul etaj, iar vecinul de la etajul inferior este inundat din cauza ploilor. Menționez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie terasa balcon saab saab Locuiesc la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje. De multa vreme in balconul meu la fiecare ploaie exista infiltratii. In timp au afectat structura de rezistenta ... (vezi toată discuția)
Infiltratii lora20 lora20 Buna ziua, Am o problema cu un apartament pe care l-am achiziționat in octombrie 2009, acest apartament este situat la etajul 3 din 4, dar etajul 4 ... (vezi toată discuția)