avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna, o canapea cumparata de 2 luni de la un lant mare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna, o canapea cumparata de 2 luni de la un lant mare de magazine ...

Buna , o canapea cumparata de 2 luni, de la un lant mare de magazine , a inceput sa se destrame pe cusaturi, am trimis poze si un filmulet catre cei de la departamentul de garantii ( dupa cum mi-au indicat ), au spus ca o vor trimite pentru reparare dar sa transportam noi bucata de canapea defecta ( coltar de 310/210 , partea mai scurta ) in conditiile in care am beneficiat de transport .Intrebarea mea este , nu magazinul sau producatorul ar trebui sa ridice produsul defect de la noi ?

Alte discuții în legătură

Inlocuire produs in garantie adi68pop adi68pop buna ziua in luna ianuarie am cumparat un telefon de la un mare lant de retail produse electrocasnice si IT in luna septembrie s-a stricat. l-am trimis la ... (vezi toată discuția)
Inlocuire produs in garantie FlorinAdrian77 FlorinAdrian77 Buna ziua, Poate puteti, va rog, sa ma ajutati cu o informatie. Acum 3 saptamani am cumparat o canapea (comanda in magazin, transport acasa). Dupa 2 saptamani ... (vezi toată discuția)
Produs defect cumparat din magazin fizic MarianaGP MarianaGP Buna ziua, Am citit si alte articole de pe site referitor la acest subiect, insa as dori un sfat legat de cum pot proceda mai departe in cazul meu. In ... (vezi toată discuția)