avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inlocuire produs in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inlocuire produs in garantie

Buna ziua,
Poate puteti, va rog, sa ma ajutati cu o informatie. Acum 3 saptamani am cumparat o canapea (comanda in magazin, transport acasa). Dupa 2 saptamani au cedat niste cusaturi de pe sezutul canapelei. Am contactat firma de unde am achizitionat canapeaua si mi-au spus ca o repara pe garantie, aproximativ 2 saptamani.
Nu sunt foarte impacat cu aceatsa solutie, dupa 3 saptamani sa mai stau alte 2 fara canapea. Este posobil sa cer inlocuirea ei?
Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 17:58, 5 Octombrie 2016
Sesizați A.N.P.C. , aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs in garantie - mobilier ghineaoctavian ghineaoctavian Buna ziua Firma mea comercializeaza canapele printr-un magazin online. Acum am urmatorele situatii: 1. Am un client, care dupa un an si jumatate de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie mobila gogu1312 gogu1312 am achizitionat o canapea de sufragerie a carei talpi (picioare ) mi-au distrus parchetul prin zgariere in profunzime, talpile fiind prinse de corpul canapelei ... (vezi toată discuția)
Produs mobilier stricat - reparatie/inlocuire - timp? tynatwine tynatwine Buna ziua, Am achizitionat un set de mobilier hol – canapea + 2 fotolii, vazand doar canapeaua in magazinul local – nu aveau set. Nu am avut acces sa o ... (vezi toată discuția)