avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie mobila

am achizitionat o canapea de sufragerie a carei talpi (picioare ) mi-au distrus parchetul prin zgariere in profunzime, talpile fiind prinse de corpul canapelei prin capse metalice .
fiind in garantie- 2 luni de la cumparare, am solicitat returnarea produsului si daune pentru parchetul afectat
mi s-a raspuns ca fabricantul nu imi va returna banii pe fotoliu ci ca imi pot face doar reparatii la canapea si la parchet ( la canapea lipirea unor protectii antizgariere iar la parchet chituirea parchetului )
ma intreb daca este corect sa accept aceste carpeli!
Cel mai recent răspuns: arabela2014 , utilizator 14:30, 29 Ianuarie 2014
E corect din moment ce canapeaua in sine e buna iar parchetul tot trebuie sa il reparati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 50/1990 mihaela_mastacan mihaela_mastacan Buna ziua, Va rog sa imi prezentati continutul art. 160 (3) din Anexa II la Ordinul 50/1990. Multumesc. (vezi toată discuția)
Anexa 2 a ordinului nr. 50/1990, completata in anii urmatori corneliamanescu corneliamanescu Sotul meu are scris pe cartea de munca : \"pentru activitatea CTC conform ordin 50 art. 3 care au lucrat in locuri de munca din intreprindere prevazute in ... (vezi toată discuția)
Normativ acordare echipament de lucru Cristinabv Cristinabv Va rog sa-mi spuneti niste acte normative care sa ma ajute sa intocmesc un [b]normativ pentru acordarea echipamentului de lucru [/b]personalului incadrat ca si ... (vezi toată discuția)