avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, în decursul zilei de 09.02.2025 am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, în decursul zilei de 09.02.2025 am văzut un anunț ...

Bună seara, în decursul zilei de 09.02.2025 am văzut un anunț de închiriere garsonieră, am apelat am discutat detalii urmând ca el să mi trimită un contract pe mail, am primit contractul, totul era în regulă am semnat, am făcut transferul de bani.
La scurt timp sun înapoi pentru a întreba ceva, unde el îmi răspunde ca dacă e în legătură cu chiria mă sunați mâine ca e disponibilă, nu mi a recunoscut numărul. Eu îi spun ca am semnat un contract și am trimis banii la care îmi închide și îmi blochează numărul.
Am făcut sesizare la bancă pentru frauda, înșelătorie urmează să mă duc și la poliție.
Cum aș putea să mi recuperez banii ?

Alte discuții în legătură

Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)
Frauda si inselaciune prin intermediul agentiei imobiliare Irina2401 Irina2401 Am apelat la serviciile agentiei imobiliare pentru a inchiria o garsoniera in Brasov. Dupa ce m-am hotarat asupra imobilului, am semnat contractul de ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o garsonieră pe numele concubinei iar ea a semnat o hârtie că îmi va da banii în 10 ani. acum m-a părăsit și a luat și copilul, cum îmi pot recupera banii? Petre80 Petre80 Buna ziua, numele meu este Petre, va rog sa ma sfatuiti cum imi pot recupera garsoniera de la concubina. De cand ne-am cunoscut eu si concubina am locuit la ... (vezi toată discuția)