avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ! Vă deranjez cu o întrebare, se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ! Vă deranjez cu o întrebare, se poate arenda un ...

Bună seara ! Vă deranjez cu o întrebare se poate arenda un teren rămas de la bunicul nostru dacă titlu de proprietate e pe dansul și succesiunea nu este făcută și în viață suntem trei frați și un verișor !va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. tatăl meu a avut 6 frați, iar după moartea bunicilor ... V.ioleta V.ioleta Buna ziua. Tatăl meu a avut 6 frați, iar după moartea bunicilor aceștia nu au făcut taxa de succesiune. Conform legii 123/2023, eu ca moștenitor al ... (vezi toată discuția)
Succesiune madara madara Buna seara! Am dorit sa inchei contracte de arenda pt terenul bunicii si al mamei si m-am trezit cu urmatoarea situatie: 1. Bunica detine un titlu de ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare extravilan andreimt andreimt Buna seara. Situatia este astfel: Pe titlu de propietate sunt trecuti bunica mea si fratele ei. Fratele a decedat acum 16 ani. Propietatea consta in 7 ... (vezi toată discuția)