avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua.Sotul meu este coasigurat, a primit o ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua.Sotul meu este coasigurat, a primit o donatie, la Anaf ...

Bună ziua.Sotul meu este coasigurat,a primit o donatie, la Anaf apare cu venit din transfer propietati imobiliare-donatie, venit impozabil. Acest fapt anuleaza calitatea de coasigurat, și pentru cât timp? Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
ionuanca, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sotia angajata doreste sa il aiba pe sotul ei coasigurat. ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Sotia angajata doreste sa il aiba pe sotul ei coasigurat. Ce acte imi trebuie mie ca si angajator ca sa operez in declaratia 112 sotul ca si ... (vezi toată discuția)
Impozitarea tranzactiei cu terenuri intre persoane fizice si persoana juridica Emil P Emil P Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: - patru persoane fizice (doua familii sot-sotie) sunt proprietare in devalmasie asupra a trei ... (vezi toată discuția)
Donație teren buna ziua!mă numesc ciinaru angelica și aș ... Angelicastan Angelicastan Donație teren Buna ziua!Mă numesc Ciinaru Angelica și aș dori o informație,va rog!Tatăl meu,mi-a făcut o donație de superficie a unui teren,pe o ... (vezi toată discuția)