avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sotia angajata doreste sa il aiba pe sotul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sotia angajata doreste sa il aiba pe sotul ei coasigurat. ...

Buna ziua,

Sotia angajata doreste sa il aiba pe sotul ei coasigurat. Ce acte imi trebuie mie ca si angajator ca sa operez in declaratia 112 sotul ca si coasigurat?
O adeverinta de la ANAF cum ca nu are venituri sotul?...este de ajuns?....sau mai trebuie si alte declaratii?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 09:24, 26 August 2022
Salariata trebuie sa completeze o declarație prin care introduse coasiguratul, copie act identitate coasigurat, dovada faptului că persoana coasiguratul nu înregistrează venituri (adeverința ANAF / primărie sau declarație pe proprie raspundere)
Vedeți acest link
[ link extern ]
Buna dimineata si multumesc

Salariata a adus adeverinta de la ANAF pe numele sotului in care apar venituri din transferul unui teren (vanzare) scrie asa " declaratie informativa priind impozitul din transferul prop. imobiliara din patrimoniul personal" ./...si sume...venit brut, venit impozabil si impozit ...este in regula sa trec sotul ca si coasigurat?...
sau trebuie sa mai aduca si altceva?

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2022
ionela11, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)
Coasigurat rusualexandra rusualexandra Am un salariat care mi-a adus documente pentru a trece sotia coasigurat. Adeverinta ANF a fost eliberata pe 21.02.2017 iar documentele au fost aduse pe ... (vezi toată discuția)
Informatii coasigurat pe asigurarea sotului andreeaghe andreeaghe Buna ziua! Sotul meu a renuntat la medicul de familie si doreste sa se inscrie la un alt medic de familie care sa fie aproape de casa. Intre timp, dorim ca ... (vezi toată discuția)