Sotia angajata doreste sa il aiba pe sotul ei coasigurat. Ce acte imi trebuie mie ca si angajator ca sa operez in declaratia 112 sotul ca si coasigurat?
O adeverinta de la ANAF cum ca nu are venituri sotul?...este de ajuns?....sau mai trebuie si alte declaratii?
Salariata trebuie sa completeze o declarație prin care introduse coasiguratul, copie act identitate coasigurat, dovada faptului că persoana coasiguratul nu înregistrează venituri (adeverința ANAF / primărie sau declarație pe proprie raspundere)
Salariata a adus adeverinta de la ANAF pe numele sotului in care apar venituri din transferul unui teren (vanzare) scrie asa " declaratie informativa priind impozitul din transferul prop. imobiliara din patrimoniul personal" ./...si sume...venit brut, venit impozabil si impozit ...este in regula sa trec sotul ca si coasigurat?...
sau trebuie sa mai aduca si altceva?
Coasigurat
rusualexandra
Am un salariat care mi-a adus documente pentru a trece sotia coasigurat. Adeverinta ANF a fost eliberata pe 21.02.2017 iar documentele au fost aduse pe ... (vezi toată discuția)