avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Sunt profesor debutant suplinitor pe un ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Sunt profesor debutant suplinitor pe un post rezervat ...

Bună ziua!
Sunt profesor debutant suplinitor pe un post rezervat .Am obținut nota 8.56 la examen titularizare in 2024.Nu m*am înscris la definitivat .Cu acordul directorului și al CA ,pot opta pentru continuitate pe post , fără să am definitivat și fără să mai dau examen titularizare,anul acesta?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru ... mariana1964 mariana1964 Buna ziua. Am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru modulul psihopedagogic efectuat, am pe fisa matricola trecute doar materiile Psihologia si ... (vezi toată discuția)
Treapta de vechime Edisor1975 Edisor1975 Sunt angajat din 5 septembrie 2007,în urma unei testări la nivelul județean. În luna august 2008 ,am obținut nota 8.50 la examenul de titularizare,dar ... (vezi toată discuția)
Definitivat edutanu123 edutanu123 Buna ziua! Am si eu o rugaminte. De trei ori am dat examenul de definitivat, dar nici in anul 2014 nu am reusit. Acum in octombrie iar m-am inscris la examenul ... (vezi toată discuția)