avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stimați avocați, Vă rog să mă ajutați cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stimați avocați, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns. De ...

Stimați avocați,

Vă rog să mă ajutați cu un răspuns. De fiecare dată când am o problemă cu vecinul meu, îi trimit o notificare cu confirmare de primire, pentru a-l informa și pentru a avea o probă în eventualitatea unui proces. Probabil, văzând numele meu pe plic sau pe alte acte, acesta nu a ridicat niciodată notificările mele.

Doresc să îi trimit o nouă notificare, dar de această dată să scriu pe plic numele unui prieten, iar conținutul scrisorii să fie pe numele meu, în speranța că astfel vecinul va ridica documentul.

Credeți că, în cazul în care se va ajunge în instanță, aceasta ar putea respinge notificarea ca probă, pe motiv că numele de pe plic nu este al meu?

Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Dovada transmitere document Costica33 Costica33 Buna ziua, Am de transmis unei persoane juridice o scrisoare prin care solicit raspunsuri la anumite intrebari si as vrea sa stiu ce forma de transmitere a ... (vezi toată discuția)
Adresa asociatiei de proprietari. care e ? fanrapid2 fanrapid2 Doresc sa trimit o scrisoare oficiala asociatiei de proprietari si nu stiu exact care e adresa. Fiecare locatar are numar de apartament, dar asociatia (care e ... (vezi toată discuția)
Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)