Doresc sa trimit o scrisoare oficiala asociatiei de proprietari si nu stiu exact care e adresa. Fiecare locatar are numar de apartament, dar asociatia (care e persoana juridica) nu are casuta postala. Ca atare, intreb pe cine stie sau se pricepe, unde exact sa trimit scrisoarea ? Pe adresa scarii, dar fara sa trec un numar de apartament, pe nr. de apartament al administratorului sau al presedintelui de asociatie ? Multumesc.
ca si destinatar pe plic trebuie sa scrii Asociatia de proprietari nr....., str......... bl...... si apartamentul daca este numerotat....in general nu este numerotata si camera unde se afla asociatia- poti scrie eventual "parter"...si bineinteles localitatea si codul postal....
este suficient...si trimiti adresa cu confirmare de primire...cred ca este suficient
Merci de raspuns. Aici e problema insa. Asociatia de proprietari nu are o casuta postala a ei. Ca atare nu stiu ce sa scriu. Cu numele, strada, numarul si scara e usor, cu nr. de apartament e mai greu. Unde pune postasul scrisoarea. Daca scriu tot, fara numar insa si o trimit recomandata, cine ridica recomandata ? De unde sa stie postasul unde sa puna avizul ? In care cutie ? Nu exista cutie postala a asociatiei.
merci gabriela. cred ca pana la urma voi trimite 2 scrisori. una cu nr. de apartament al presedintelui, una fara nr. de apartament. sper ca totusi sa ajunga, intrucat le trimit recomandate, cu aviz de primire.