avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adresa asociatiei de proprietari. Care e ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adresa asociatiei de proprietari. Care e ?

Doresc sa trimit o scrisoare oficiala asociatiei de proprietari si nu stiu exact care e adresa. Fiecare locatar are numar de apartament, dar asociatia (care e persoana juridica) nu are casuta postala. Ca atare, intreb pe cine stie sau se pricepe, unde exact sa trimit scrisoarea ? Pe adresa scarii, dar fara sa trec un numar de apartament, pe nr. de apartament al administratorului sau al presedintelui de asociatie ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: fanrapid2 , utilizator 15:00, 4 Iulie 2006
ca si destinatar pe plic trebuie sa scrii Asociatia de proprietari nr....., str......... bl...... si apartamentul daca este numerotat....in general nu este numerotata si camera unde se afla asociatia- poti scrie eventual "parter"...si bineinteles localitatea si codul postal....
este suficient...si trimiti adresa cu confirmare de primire...cred ca este suficient
Merci de raspuns. Aici e problema insa. Asociatia de proprietari nu are o casuta postala a ei. Ca atare nu stiu ce sa scriu. Cu numele, strada, numarul si scara e usor, cu nr. de apartament e mai greu. Unde pune postasul scrisoarea. Daca scriu tot, fara numar insa si o trimit recomandata, cine ridica recomandata ? De unde sa stie postasul unde sa puna avizul ? In care cutie ? Nu exista cutie postala a asociatiei.
In general postasii stiu unde sa lase scrisorile pentru administratie.
Acolo unde lasa si facturile pentru utilitati.
merci gabriela. cred ca pana la urma voi trimite 2 scrisori. una cu nr. de apartament al presedintelui, una fara nr. de apartament. sper ca totusi sa ajunga, intrucat le trimit recomandate, cu aviz de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)
Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Despre legea asociatiilor de proprietari krisseftika krisseftika Buna seara. As dori sa-mi spuneti si mie, ce pot face in situatia in care am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Asociatia de ... (vezi toată discuția)