avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, referitor la lucrătorii MAI, se poate ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, referitor la lucrătorii MAI, se poate deconta inchirierea ...

Buna ziua, referitor la lucrătorii MAI, se poate deconta inchirierea de autorulotă-în contul voucherelor de vacanță atata timp cat traseul este in țară? Este foarte ciudat pentru ca noi asa am decis anul acesta concediul, camparea o sa fie in diferite locuri, sume destul de mici, însă am dorii decontarea închirierii de autorulota.
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2025
Flore24, utilizator

Alte discuții în legătură

Prime/vouchere de vacanta alisaelena alisaelena Buna ziua, O societate comerciala poate acorda prime de vacanta salariatilor? Daca da, in ce conditii? Tot ce am gasit pana acum este: - faptul ca acestea ... (vezi toată discuția)
- voucherele de vacanță se dau inapoi ? buna ziua. avem nevoie ... oanaportar oanaportar - voucherele de vacanță se dau inapoi ? Buna ziua. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastra ca sa indrumati cum trebuie procedat in urmatorul caz. Un ... (vezi toată discuția)
Oug 46/2017 vouchere de vacanta buiavasi buiavasi Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul aspect: care vor fi conditiile de acordare a voucherelor de vacanta, , ce inseamna ... (vezi toată discuția)