avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oug 46/2017 vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oug 46/2017 vouchere de vacanta

Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul aspect:
care vor fi conditiile de acordare a voucherelor de vacanta, , ce inseamna proportional cu timpul lucrat, cei care au efectuat in integralitate concediul de odihna pana la o1.07.207, mai beneficiaza de acestea, cum se vor gestiona ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 4 August 2017
OUG nu face nicio distinctie in acest sens.
buna ziua! sunt angajat al unei companii de stat, am facut cerere pentru vouchere in luna iunie si le-am primit in luna iulie. conform oug 46/2017 trebuie sa restitui o parte din vouchere pentru ca am primit mai mult decat 1450 lei, in contextul in care alti angajati au beneficiat de intreaga suma pentru ca le-au luat inainte de oug. nu este discriminare intre cei ce au luat vouchere inainte de oug si cei ce au luat dupa oug? cum se poate solutiona aceasta problema?
Nu este discriminare ... era numai daca se acorda in mod diferit in acelasi timp si in baza aceluiasi act normative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta dragoi florin dragoi florin Avem prins in contractul colectiv acordarea voucherelor de vacanta in suma de 2300 ron! in anul 2017 o prte dintre angajati,adica cei care au luat concediul de ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Lps ped Lps ped Buna ziua, Am primit banii cu destinatia vouchere de vacanta. As avea si eu nevoie de cateva lamuriri in ceea ce priveste acordarea voucherelor de vacanta, ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta 2018 bugetari eduardvl eduardvl Buna ziua, Avand in vedere prevederile Art. I din OUG 46/30.06.2017, care modifică Art. 1 alin. 2 din OUG 8/18.02.2009 privind acordarea voucherelor de ... (vezi toată discuția)