avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua. Aș dori să înființez un PFA, ca să ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua. Aș dori să înființez un PFA, ca să pot închiria ...

Bună ziua. Aș dori să înființez un PFA, ca să pot închiria utilaje și unelte legal pe codul CAEN 7739, fără angajați, și dori să înființez sediul profesional la părinții mei acasă. Întrebarea mea este: 1. Este nevoie doar de un contract de vânzare-cumpărare că sa fac dovada înființării sediului?
2. Care sunt răspunderile PFA față de PSI și SSM dacă mă autorizez cu codul CAEN menționat mai sus?

Alte discuții în legătură

Cod caen inchiriere echipamente medicale MonaGeorgescu MonaGeorgescu O societate comerciala cumpara un bun pe care il va inchiria unui centru de recuperare, este vorba de aparatura fizioterapie. Care este codul Caen necesar in ... (vezi toată discuția)
Cod caen laurentiu391 laurentiu391 Buna ziua, doresc sa infiintez un SRL ce va trebui sa aibe ca activitate principala inchirierea de cabine foto la evenimente. De asemnea firma va mai inchiria ... (vezi toată discuția)
Autorizare sala kinetoterapie suciudoina suciudoina Eu am o sala de kinetoterapie,cu 3 angajati si are codul CAEN 8690.Ce autorizatii si avize trebuie sa am obligatoriu si daca pot eu sa fac protectia muncii si ... (vezi toată discuția)