avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare sala kinetoterapie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare sala kinetoterapie

Eu am o sala de kinetoterapie,cu 3 angajati si are codul CAEN 8690.Ce autorizatii si avize trebuie sa am obligatoriu si daca pot eu sa fac protectia muncii si psi angajatilor,avand in vedere ca pe spatele certificatului meu de absolvire ca si kinetoterapeut,scrie ca mi-am insusit cunostinte in aplicareaNPM si PSI si a legislagiei muncii...Mai trebuie vreun act de la ITM sau de altundeva?Multumesc mult...Mai trebuie acte de pe undeva?adica ITM,DSP,DSV,mediu?
Cel mai recent răspuns: suciudoina , utilizator 19:09, 22 Februarie 2015
La infiintarea firmei la Registrul comertului ati dat declaratii pe propia raspundere, ca sunt indeplinite conditiile dpvd ssm, psi-su, sanitare, sanitar-veterinare, mediu, etc., bifand anumite reglementari legale. La Certificatul de inregistrare ati primit ca anexe certificate constatoare pentru fiecare din domeniile mentionate mai sus. Va trebui sa obtineti autorizatii/ avize pentru bifele facute de dvs., care mentionau acest lucru. Prin domeniul de activitate mentionat, probabil, aveti nevoie de autorizatie sanitara, aviz psi-su si autorizatie ssm (in functie de dotarea cu aparatura din sala de kinetoterapie), autorizatie de mediu (daca evacuati ape uzate la canalizare).
Daca aveti mai putin de 9 angajati, ca administrator puteti desfasura activitatile ssm mentionate la art.15 din Normele de aplicare a Legii ssm nr.319/ 2006, aprobate prin HG nr.1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, cu conditia sa urmati un curs de 40 de ore in domeniul ssm. Mentiunile de pe certificatul de absolvire nu tin loc de curs ssm.
Aveti si posibilitatea sa apelati la o firma autorizata ca serviciu extern de prevenire si protectie in domeniul ssm si autorizata pentru activitati in domeniul psi-su.
Va multumesc frumos ptr raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia ssm marianadavid marianadavid Buna seara, Societatile comerciale cu cod caen restaurante trebuie sa obtin aautorizatia din punct de vedere ssm de la ITM? Ce societati trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Autorizatii infiintare magazin mixt kokolyko kokolyko Buna ziua, Inteleg ca pentru infiintarea magazinului mixt este nevoie, pe langa srl, de anumite autorizatii (dsp, dsv, PSI, mediu). Dupa infiintarea ... (vezi toată discuția)
Psi si ssm pt chiosc 2 m2 ynutaa1 ynutaa1 Va rog din suflet as vrea si eu sa stiu cum trebuie sa fac pt a obtine avizele necesare psi si ssm pt un chiosc de 2 m2 in care se vand produse preambalate cu ... (vezi toată discuția)