avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aderare Pilon III, salariata a doua firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aderare Pilon III, salariata a doua firme

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o speta; am o salariata care contribuie la pensia pilon III si actul de aderarea a fost facut cu Firma A.
Insa ea lucreaza si are functia de baza la Firma B si doreste ca in limita a 33.33 euro acest avantaj de natura salarial sa fie inregistrat si deductibil la Frima B astfel incat sa ii creasca salariul net cu contravaloarea pensiei pilon III, achitata prin Firma A si sa fie si deductibila la impozitul pe venituri din salarii..
In legea 204/2006 eu nu am inteles acest context.
Cum procedez daca nu am un act de aderare direct cu Firma B?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie privata pilonul 3 VRABIE MIHAI VRABIE MIHAI Pensia privata(nu asigurare de viata) se deduce din impozitul pe venit(salariu) in limita a cel mult 400 de euro? Daca da care este procedura si baza legala. (vezi toată discuția)
Hg 613-2013 deduceri impozit pensii facultative Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Am citit pe site : Conform modificarilor din HG nr. 613/2013, care au intrat in vigoare in 22 august, deducerea contributiilor retinute pentru scheme de pensii ... (vezi toată discuția)
Contributia suportata de angajat la pensia facultativa pilon iii hr.adswizz hr.adswizz Va rugam sa ne ajutati cu aceasta intrebare in legatura cu contributia suportata de angajat la Pensia Facultativa Pilon III : \"ART. 78, alin. (2) Impozitul ... (vezi toată discuția)