avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... De anul acesta pentru persoana cu handicap gradul I nu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

De anul acesta pentru persoana cu handicap gradul I nu a mai ...

De anul acesta pentru persoana cu handicap gradul I nu a mai fost scutita la taxa pentru salubrizare și nici de taxa de domeniu public pentru mașină la Constanța acestă lege nu se respectă, iar la plata impozitului pe clădire eu nu am fost niciodată locuind cu mine și fiind asistentul ei personal.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)
Taxe și impozite - scutire asistent personal detesanioan59 detesanioan59 Bună ziua. Doresc să fiu lămurit, inr-o problema. Tatăl meu e bolnav, încadrat în gradul cu handicap grav cu Asistent personal. Lam luat pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa pe habitat ch_mi ch_mi Daca o persoana isi are domiciliul legal la o adresa dar ,in fapt, locuieste la o alta adresa,la care dintre cele doua adrese trebuie sa plateasca taxa anuala ... (vezi toată discuția)