avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara . Am obtinut in urma succesiunii un lot de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara . Am obtinut in urma succesiunii un lot de teren cu ...

Buna seara . Am obtinut in urma succesiunii un lot de teren cu o suprafata de 5000 mp in extravilan . Granita de nord a terenului era , pe timpuri , comuna cu cea a unei paduri care apartinea Ocolului Silvic . Intre timp , in decursul anilor , o parte din teren s-a impadurit iar hotarul meu cu cei de la Ocol este in padure . Mai este valabila delimitarea in functie de schita cadastrala cu vecinul ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, situat pe trei parcele, impartit aleatoriu, in sensul ca o bucata are 6000 mp, alta 6,4 ha, alta ... (vezi toată discuția)
Constructie teren intravilan - fond forestier cbc0812 cbc0812 Avand in vedere dificila comunicare cu cei de la ITRSV, nu gasesc solutia la urmatoarea problema. Detin 2 terenuri in intravilanul unui oras care sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan - padure. drept de preemptiune zbye zbye Buna ziua ! Am si eu o nelamurire... am cumparat un teren extravilan, avand in C.F. trecuta categ. -padure- si ma intereseaza daca am urmat procedura corecta ... (vezi toată discuția)